MURSALOĞLU: “ÇİFTÇİNİN SESİ OLACAĞIM” - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

28 Mart 2024 - 11:48

MURSALOĞLU: “ÇİFTÇİNİN SESİ OLACAĞIM”

MURSALOĞLU: “ÇİFTÇİNİN SESİ OLACAĞIM”
Son Güncelleme :

06 Mart 2015 - 13:48

Bu Haber 162 kez okunmuştur.
reklam

AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Mehmet Fatih Mursaloğlu, daima çiftçi ve üreticilerin yanında olacaklarını, onların sorunlarının çözümü için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini belirtti.
Kendiside çiftçi olan ve o sektörde Türkiye için katma değer üreten çiftçilerin sorunlarını iyi bilen Mursaloğlu, seçim ziyaretleri çerçevesinde toplumun her kesimi ile görüşmelere devam ediyor.
AK Parti Hükümeti döneminde başlatılan Reyhanlı Barajı, Amik-Afrin projesinin bir an önce bitirilmesini hedefleri arasına aldığını ifade eden M.Fatih Mursaloğlu, ziyaretler esnasında şu açıklamalarda bulundu:
“Bu projeler bitmiş olsaydı ovada on binlerce dönüm tarım arazisi sular altında kalmayacaktı. Dolayısıyla binlerce çiftçimiz mağdur olmayacaktı. Hatay ilinin bereketli Amik Ovasının devletimizi tarafından pozitif ayrımcılık yapılıp yeniden şekillendirilmesi için yatırımların arttırılmasına çalışacağım.

Bununla birlikte Hatay ilinin Ortadoğu’ya açılan kapısı Cilvegözü Sınır Kapısının yeniden yapılandırılması, kapıdaki şişkinliğin azalması için hangi tedbirler alınması gerekirse o sağlanacaktır.
Yeni projeler yanında Hatay’da devam eden projelerin bir an önce bitirilmesi aynı zamanda işsizliğinde bitirilmesine vesile olacaktır.
Antakyalı, İskenderunlu ve Ovada yaşayan hemşehrilerimin bir temsilcisi olarak hak ettikleri hizmetlerin kat kat verilmesi için onların sesi olmak istiyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.