reklam
reklam
DOLAR 39,9433 % 0.36
EURO 47,1336 % 0
STERLIN 54,4933 % 0.36
FRANG 50,4781 % 0.44
ALTIN 4.301,17 % 0,15
BITCOIN 108.738,46 2.682

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

OVANIN MUHTARLARIYLA KUMLU’DA BÜYÜK BULUŞMA

Yayınlanma Tarihi : Google News
OVANIN MUHTARLARIYLA KUMLU’DA BÜYÜK BULUŞMA
reklam

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Kumlu Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen Ovanın Muhtarlarıyla Buluşma programına MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal ile birlikte katıldı. Programa MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’ın yanı sıra Kumlu İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli ve ilçe muhtarları katıldı.
Her İki Ayda Bir Gerçekleştirilecek
Buluşmayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Belediyemizde ev sahipliğini yaptığımız “Ovanın Muhtarlarıyla Buluşma” programına katılım gösteren İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan Kayabaşı Beyefendiye, MHP İl Başkanımız Sayın Murat Adal Beyefendiye, Kıymetli Muhtarlarımıza ve toplantıya katılım göstererek çiftçilerimizin, ovanın, Hatay’ın sorunlarına çözüm bulmaya çalışan MHP Milletvekili Sayın Lütfi Kasıkçı’ya şükranlarımı sunuyorum. Verimli geçen toplantıda muhtarlarımızın sorunları tespit edilip istişare edilerek, ortak çözümler üretilmeye çalışıldı. Bundan sonra da her iki ayda bir olmak üzere ev sahipliğimizde toplanma kararı alınarak, Hatay’ın çok kıymetli 10 milletvekilinin de davet edilerek sorunlara çözüm bulma kararı alındı.” İfadelerine yer verdi.
Kaşıkçı: Üreticilerimizin Sorunlarını Ödev Olarak Aldık
MHP Hatay Milletvekili Kaşıkçı ise sosyal medya paylaşımında “Kumlu İlçemizde ovamızın tüm muhtarları ile bir araya geldik. Muhtarlarımızdan köylerimizin, Üreticilerimizin Sorunlarını ödev olarak aldık ve bugüne kadar yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik.” İfadelerine yer verdi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.