reklam
reklam
DOLAR 38,2552 % 0.34
EURO 43,8333 % 0.15
STERLIN 51,0885 % 0.12
FRANG 46,9242 % 0.68
ALTIN 4.076,87 % 0,33
BITCOIN 84.601,22 -0.549

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

ÖZYURT: SUÇLU YARATMAYAN BİR TOPLUM YETİŞTİRMELİYİZ

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖZYURT: SUÇLU YARATMAYAN BİR TOPLUM YETİŞTİRMELİYİZ
reklam

Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, bakanlıklara seslenerek suçlu yaratmayan bir toplum yetiştirilmesi gerektiğini belirtti.
Ardı ardına gerçekleşen canice katliamlarla çok sayıda canın yitirildiğini, bunun da ancak eğitimle önlenebileceğinin altını çizen Özyurt X hesabı üzerinden yayınladığı mesajda; “Polise kurşun sıkan, çocuklara tecavüz eden, masum canları vahşice katleden bir nesli biz ne zaman yetiştirdik. Suçluları sadece ağır cezalarla durdurabileceğimizi mi sanıyoruz? Cezaların sertleşmesi sorunun önüne geçemez; asıl sorun toplumsal değerlerimizin çöküşünde. Ailede, okulda, sokakta; vicdan, merhamet ve insanlık değerlerini yitirdik. Eğitimi sadece bilgi olarak değil, insan olmayı öğretecek şekilde yeniden inşa etmezsek, bu karanlık her geçen gün büyümeye devam edecek. Suçlu yaratmayan bir toplum kurmadıkça, cezalar sadece geçici bir çözüm olacak. Artık uyanmak zorundayız!” ifadelerini kullandı.
Özyurt, kısa süre önce katledilen Narin Güran’ın adının yaptıracağı anaokuluna verileceğini açıklayarak eğitime verdiği önemi gözler önüne sermişti.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.