reklam
reklam
DOLAR 39,5851 % -0.32
EURO 45,6681 % -0.99
STERLIN 53,6762 % -0.71
FRANG 48,8102 % -0.46
ALTIN 4.328,32 % 1,03
BITCOIN 105.385,30 1.138

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

PTT ile banka önündeki trafiğe rahatlama geldi

Yayınlanma Tarihi : Google News
PTT ile banka önündeki trafiğe rahatlama geldi
reklam

Reyhanlı’da Atatürk Caddesi üzerinde, PTT ile banka arasındaki yolda yapılan yeni düzenleme ile trafiğe büyük ölçüde rahatlama getirildi.
Banka ve PTT’den maaş alanlar ile farklı işi olan vatandaşların oluşturduğu kalabalığın yanı sıra dik şekilde park edilen araçların çok olumsuz şekilde etkilediği yol üzerinde yapılan uygulama ile bundan böyle tek sıra halinde park yapılmasına izin verilecek.
Ayrıca ikinci bir aracın park etmesine izin verilmeyecek. PTT ile banka arasındaki yolda Reyhanlı ilçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri sıkı denetim ve uyarılarını sürdürüyor.
Uygulama ile yol üzerinde trafik ve yaya geçişlerinde büyük rahatlama olacak. Birçok vatandaş ekiplerin aldığı bu uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.