reklam
reklam
DOLAR 39,2406 % -0.01
EURO 44,8509 % 0.3
STERLIN 53,2561 % 0.3
FRANG 47,8136 % 0.18
ALTIN 4.200,59 % 0,56
BITCOIN 107.865,14 1.772

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı‏

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi yaptığı açıklamada “Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu istiklal mücadelemizin kahramanları olan kadınlarımız, bir anne, bir eş ve hayatın bütün alanlarında etkin birey olarak saygın bir yerdedir. Kadınların anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlık, annelik duygusu ve ailesini ayakta tutma cabası her türlü takdirin üzerindedir.
Cumhuriyetin kuruluşu ile birlikte kadının; çağdaş ve dünya kadınlarının sahip olduğu kazanımları tek tek elde etmiş, modern Türkiye’nin kurulmasında da önemli misyon üstlenmişlerdir. Bu nedenle geleceğe güvenle bakabilmek, kadını ve kadın haklarını önemsemekle doğru orantılıdır. Nitekim şuanda Anayasa ve Medeni Kanun’da yapılan düzenlemelerle genel anlamda kadına karşı ayrımcılığın önüne geçilmiştir.
Ne mutlu bize ki milletçe, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Kadının; kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, toplumumuzda daha iyiye daha güzele en hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bu vesileyle; bütün kadınların Dünya Kadınlar Günü`nü kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.