REYHANLI BELEDİYE BAŞKANI MİMAR MEHMET ÇÜTER’İN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 07:29

REYHANLI BELEDİYE BAŞKANI MİMAR MEHMET ÇÜTER’İN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

REYHANLI BELEDİYE BAŞKANI MİMAR MEHMET ÇÜTER’İN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2018 - 15:16

Bu Haber 43 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı Belediye Başkanı Mimar Mehmet Çüter, Kurban bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Çüter, mesajında şunları söyledi;
“İslam âleminde yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı, Millet olarak mutluluğumuzun doruğa çıktığı mübarek Kurban Bayramına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.
Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir.
Aziz Milletimizle birlikte özellikle Serhat Şehrimiz Reyhanlı’nın Gazi hemşerilerim bu manevi unsurlarını her daim yaşamış ve herkese örnek olmuştur.
11 Mayıs’ta, 15 Temmuz’da, Zeytin Dalı operasyonlarında Şehitler vermiş olan aziz hemşerilerim, bütün fitne ve fesada rağmen acılarını içlerinde yaşamış, ülkesini ve milletini böldürtmemek için kanının son damlasına kadar mücadele etmiştir.
Aziz hemşerilerimiz bu gücü İmanından, İhlâsından ve Vatan sevdasından almıştır. Şahsım olarak bende böyle değerli hemşerilerimin bir ferdi olmaktan onur duyuyor yüce Rabbime şükrediyorum.
Şüphem yoktur ki aziz hemşerilerim bundan sonrada bu örnek davranışı tüm dünyaya göstermeye devam edecektir.
Bu manevi duygularla, tüm İslam âleminin, Ülkemizin, Milletimizin, Gazi Reyhanlı’lı hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Kurban Bayramının, Ülkemize, Milletimize, Reyhanlı’mıza birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini dilerim”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.