REYHANLI KAYMAKAMI DR. YUSUF GÜLER’İN VEDA MESAJI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 08:46

REYHANLI KAYMAKAMI DR. YUSUF GÜLER’İN VEDA MESAJI

REYHANLI KAYMAKAMI DR. YUSUF GÜLER’İN VEDA MESAJI
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2015 - 19:00

Bu Haber 103 kez okunmuştur.
reklam

Hatay’ın Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler, İzmir’in Çiğli Kaymakamlığına atanması münasebetiyle bir veda mesajı yayımladı. Kaymakam Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi; “28.06.2015 tarihli müşterek kararname ile İzmir İli Çiğli İlçesi Kaymakamı olarak atanmış bulunuyorum.
Ünlü Amerikalı iktisatçı Price Prichett’in söylediği “Kurumunuza maliyetinizden kat ve kat değer katın. Öyle bir değer katın ki kaybedilenin çok büyük olduğunu herkes anlayabilsin” sözünü şiar edindiğim meslek yaşantımda güzel anılarla fakat büyük bir burukluk içerisinde Reyhanlı ilçemizden ayrılıyorum. Ancak Reyhanlı ilçemizin kamu ve özel sektör yatırımlarında, kırsal altyapı faaliyetlerinde, eğitim, sağlık, spor, çevre, kültür ve turizm konularında KAYMAKAM olarak katma değer yaratmanın gururu içerisindeyim.
Reyhanlı Kaymakamı olarak görevimde; ilçe genelinde asayiş ve güvenliğin temini ve huzur ortamının devam etmesi, Suriye krizinin yönetilmesi, 11 Mayıs terör saldırısından sonra vatandaşlarımızın yaralarının sarılması ve hudut güvenliğinin sağlanması birinci önceliğimizi oluşturmuştur.
Reyhanlı Kaymakamlığı görevini yürütürken; Sayın Valimizin, Sayın Milletvekillerimizin, Garnizon Komutanlığımızın, İlçe Belediyemizin, adli yargı mensuplarımızın, Reyhanlı Meslek Yüksek Okulumuz yöneticilerinin, tüm siyasi parti yöneticilerimizin, eski İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimizin, güvenlik güçlerimizin, ilçe müdürlerimizin, meslek teşekküllerimizin, odalarımızın başkan ve üyelerinin, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli her seviyedeki amir, memur ve işçi arkadaşlarımın, tüm muhtarlarımızın, vakıf ve dernek yöneticileriyle gönüllü kuruluşlarımızın, vefakar Kaymakamlık personelinin, ulusal ve yerel basın temsilcilerinin ve muhterem Reyhanlılı hemşehrilerimin büyük destek ve yardımlarını gördüm. Kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
Reyhanlı ilçesi sahip olduğu ve henüz keşfedilmemiş tarih ve kültür hazineleri, tarım ve ticaret potansiyeli ile turizm zenginliğiyle başta Hatay İli olmak üzere bölgenin cazibe merkezi olma iddiasını her zaman artarak sürdürmeye devam edecektir.
Tüm bu hizmetlerin ve beklentilerin gerçekleşmesi; SİZİN gibi, ülke ve millet sevgisi ile dolu, dürüst ve çalışkan nitelikte tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve Reyhanlı’nın toplum önderlerinin varlığı ile mümkün olacaktır.
Aziz yurdumun ve Anadolumuzun bu güzide, serhat ilçesinde görev yapmanın gururunu bütün ailemle birlikte her zaman şeref ve onurla taşıyacağımı belirtir, arzıveda eder; sağlık ve huzur içinde başarılı çalışmalar dilerim”
Sevgi ve saygılarımla.
Dr. Yusuf GÜLER
Reyhanlı Kaymakamı

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.