reklam
reklam
DOLAR 39,9111 % 0.1
EURO 47,0490 % 0.33
STERLIN 54,5474 % 0.14
FRANG 50,2400 % 0.18
ALTIN 4.274,48 % 0,35
BITCOIN 108.074,64 0.199

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Reyhanlı Oto Galericiler Sitesine Kavuşuyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Reyhanlı Oto Galericiler Sitesine Kavuşuyor
reklam

Reyhanlı Belediyesi Yenişehir mahallesi Reyhanlı – Antakya yolu üzeri 20.000 m2 ‘lik bir alana yapılması planlanan oto galeri sitesinin startını verdi.
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, oto galeri sahipleri ile Belediye Meclis salonunda bir toplantı yaparak yapılacak olan oto galeri sitesinin planı ve projesi hakkında bilgi verdi.
Yenişehir mahallesi Reyhanlı – Antakya yolu üzeri yapılacak olan oto galericiler sitesi, bölgede bulunan en güzel oto alım satım sitesi olacağını söyleyen Başkan Şanverdi; “Uzun bir süredir üzerinde çalışılan proje için birçok ilde örnek teşkil eden oto galericiler sitesini ilçemize en uygun bir şekilde proje yapıldı. Şu anki oto alım – satımı yapılan yerler gerçekten çok kötü. İlçemize hiç yakışmıyor kaldırımlar işgal ediliyor, park sorunları yaşanıyor, Şehir de görüntü kirliliği oluşturuyor. Sizler daha güzel yerlere layıksınız. Biz de bunun için sizlere şehir merkezinin dışında daha rahat ve daha güzel bir oto galeri sitesi yapmaya karar verdik. İçerisinde sosyal tesisi, mescidi, tuvaletleri olan bir oto galericiler sitesine sizleri en kısa zamanda kavuşturacağız inşallah. Sizi şehir merkezindeki sıkışıklıktan kurtaracağız. Biz hep esnafımızla beraber olduk destek verdik. Bundan sonrada beraber olacağız” dedi.
SONY DSC

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.