DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

REYHANLI SOSYAL BİLİMLER MYO’YA YENİ KÜTÜPHANE

Yayınlanma Tarihi : Google News
REYHANLI SOSYAL BİLİMLER MYO’YA YENİ KÜTÜPHANE

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, hayırsever iş insanı Kadir Çelik’in desteğiyle Reyhanlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokuluna kazandırılması planlanan kütüphane için hazırlıkları yerinde inceledi.
İlk aşamada öğrencilerin akademik çalışmalarına katkı sunacak kütüphanenin oluşturulması, ardından yüksekokula modern bir toplantı salonu kazandırılması hedefleniyor.
Rektör Eren, Reyhanlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda yapılması planlanan yeni kütüphane ve toplantı salonuna ilişkin hazırlıkları yerinde değerlendirmek amacıyla yüksekokulu ziyaret etti.
Hayırsever iş insanı Kadir Çelik’in desteğiyle gerçekleştirilecek çalışma kapsamında, öğrencilerin eğitim ve akademik çalışmalarına katkı sağlayacak işlevsel bir kütüphane alanının oluşturulması planlanıyor. Kütüphanenin tamamlanmasının ardından ise yüksekokula öğrenciler ve akademik personelin kullanımına sunulmak üzere bir toplantı salonu kazandırılması hedefleniyor.
KÜTÜPHANE ALANI YERİNDE İNCELENDİ
Gerçekleştirilen ziyarette kütüphane ve toplantı salonuna yönelik hazırlıklar ele alınırken, belirlenen alan Eren ve beraberindeki heyet tarafından yerinde incelendi. İncelemeler sırasında yapılması planlanan çalışmaların teknik ayrıntıları, ihtiyaçlar ve yürütülecek resmî işlemler hakkında yetkililerden bilgi alan Rektör Eren, projenin yüksekokul öğrencilerine sağlayacağı katkılarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret kapsamında yalnızca yeni kütüphane çalışması değil, Reyhanlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun mevcut bakım, onarım ve diğer ihtiyaçları da ele alındı. Teknik ekip tarafından yüksekokul binasında çeşitli incelemeler yapılarak ihtiyaç duyulan çalışmalar değerlendirildi.
GENİŞ KATILIMLI DEĞERLENDİRME YAPILDI
Kütüphane ve toplantı salonuna ilişkin hazırlık görüşmelerinde hayırsever iş insanı Kadir Çelik’in yanı sıra 27. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili ve eski Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duruel, Avukat Mehmet Saruhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ve Prof. Dr. Mehmet Turan, Genel Sekreter İbrahim Kuyubaşıoğlu, Reyhanlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Reyhan Basık, İSTE Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Hamit Basık ile Eğitim-Bir-Sen Hatay 2 No’lu Şube Üniversiteler Başkanı Ahmet Şanverdi yer aldı.
Çalışmaların teknik boyutunun değerlendirildiği incelemelerde ise Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Özer Gülbahar, İşletme ve Bakım Onarım Şube Müdürü Tolga Moralıoğlu, Yapım İşleri ve Denetleme Şube Müdürü Samed Göçmen ile mühendislerden oluşan teknik ekip hazır bulundu.
ÖĞRENCİLERE AKADEMİK DESTEK SAĞLAYACAK
Hayırsever iş insanı Kadir Çelik’in desteğiyle hayata geçirilmesi planlanan kütüphanenin, Reyhanlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerin ders çalışmalarına ve akademik araştırmalarına katkı sağlaması amaçlanıyor. Öğrencilerin daha nitelikli bir çalışma ortamına kavuşmasını sağlayacak kütüphanenin oluşturulmasının ardından, yüksekokulun ihtiyaçları doğrultusunda toplantı salonu projesinin de hayata geçirilmesi planlanıyor.
Gerçekleştirilen ziyaret ve incelemelerin ardından yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Program, teknik hazırlıklar ve izlenecek süreç hakkında yapılan görüşmelerin tamamlanmasıyla sona erdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.