reklam
reklam
DOLAR 40,0139 % 0.1
EURO 47,0522 % 0.44
STERLIN 54,6133 % 0.42
FRANG 50,2435 % 0.33
ALTIN 4.292,95 % 0,09
BITCOIN 108.256,08 -0.471

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

REYHANLI’DA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yayınlanma Tarihi : Google News
REYHANLI’DA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
reklam

Reyhanlı İlçesi’ne kazandırılmak üzere Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’nun girişimleriyle yapılacak olan doğalgaz çalışmaları devam ediyor.
Reyhanlı İlçesi’ne yapılacak olan doğalgaz çalışmaları konusunda Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’nu ziyaret eden Aksa Çukurova Doğal Gaz Hatay Osmaniye Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu ve İşletme Müdürü Önder Akyol yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.
Reyhanlı halkına temiz, ekonomik ve konforlu doğalgazı kullandırmak için çalışmalarının devam ettiğini belirten Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, “Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi aksatmadan gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Doğalgaz yetkilileri ile istişarelerimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı planlı bir şekilde koordine ediyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde istişarelerimizi tamamlayıp doğalgaz hattının yapılması için gerekli çalışmalarımızı başlatacağız.” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.