REYHANLISPOR DOLU DİZGİN 3-1 - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

1 Mayıs 2024 - 05:13

REYHANLISPOR DOLU DİZGİN 3-1

REYHANLISPOR DOLU DİZGİN 3-1
Son Güncelleme :

06 Kasım 2023 - 14:59

Bu Haber 7 kez okunmuştur.
reklam

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. grubunda mücadele eden Reyhanlıspor, aldığı galibiyetlerle zirveyi zorluyor. Reyhanlıspor, Nizip istasyon spor tesislerinde oynadığı karşılaşmada Nizipspor’u 3-1 mağlup ederek puanını 10’a çıkartıp gol averajıyla grupta ikinci sıraya yerleşti.
Halil İbrahim Balsatan, Mert Ali Karpuzoğlu ile Saffet Yorgancı’nın yönettiği karşılaşmada Reyhanlı Spor’un gollerini İlker Doğru, Şahin Çark ile Mohammad Alibrahim atarken, Nizip Spor’un golünü de Yaşar Başkaya attı.
Kulüp Başkanı Hüseyin Şahbaz yaptığı açıklamada, “Bugün deplasmanda oynadığımız Nizip spor maçını 3-1 aldık. Tüm teknik kadromuzu, futbolcularımızı ve yardımcı elamanlarımızı kutluyorum. Ellerine sağlık yolumuz şampiyonluk olsun inşallah . Reyhanlımıza hayırlı olsun. Bu takıma şampiyonluk yakışır” dedi.
TAKIM MEŞALELERLE KARŞILANDI
Bögesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta zirve mücadelesi veren Reyhanlıspor’un deplasmanda Nizipspor’u 3-1 mağlup etmesi nedeniyle ilçe girişinde meşalelerle karşılandı.
Reyhanlıspor’un Taraftar Grubu Başkanları Murat Berber ve Murat Sandal, Profesyonel Lige yükselme mücadelesi veren takımlarını başarısından ötürü kutlayarak, takımı taşıyan otobüsü şehrin girişinde meşalaler ve ‘şampiyon Reyhanlıspor’ tezahüratlarıyla karşıladılar.
Murat Berber ve Musa Sandal, yaptıkları açıklamada, “Herkesin emeğine sağlık, bu takım hepimizin. Kırgınlığı, küskünlüğü bir kenara bırakıp hep birlikte Reyhanlıspor’a destek verelim. Reyhanlı halkının takımımızın yanında yer almasını istiyoruz. Kişiler değil, önemli olan Reyhanlıspor’dur. Desteğini esirgemeyen Reyhanlıspor Kulüp Başkanımız Hüseyin Şahbaz’a ve bu organizasyonu duyarak bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, tatlı ikramında bulunan Reyhanlı Belediye Başkanımız Şaban Kurt’a, teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.