reklam
reklam
DOLAR 41,7337 % 0.07
EURO 48,4144 % -0.3
STERLIN 55,7235 % -0.41
FRANG 51,8045 % -0.41
ALTIN 5.391,65 % -0,48
BITCOIN 121.216,28 -0.92

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

REYHANLI’YA 20 ÜNİTE KAPASİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞA EDİLİYOR

Yayınlanma Tarihi : Google News
REYHANLI’YA 20 ÜNİTE KAPASİTELİ AĞIZ VE  DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞA EDİLİYOR
reklam

Reyhanlı ilçesine inşa edilen 20 ünite kapasiteli ağız ve diş sağlığı merkezinde çalışmaları hızla sürüyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı’da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’da sağlık alt yapısı güçlendirilmeye devam ediyor. Reyhanlı ilçesine inşa edilen 20 üniteli ağız ve diş sağlığı merkezinin yapımında sona gelindi. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, merkezi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden detaylı bilgi aldı.
Modern donanımıyla dikkat çeken merkez, Reyhanlı ilçesinde ağız ve diş sağlığı hizmetlerini daha geniş imkanlarla sunacak ve vatandaşlara hem kaliteli hem de erişilebilir sağlık hizmeti sağlayacak.
Vali Masatlı, merkezin tamamlanmasıyla birlikte bölge halkının sağlık hizmetlerinden çok daha kolay yararlanabileceğini belirterek, güçlü bir sağlık altyapısının kamu hizmetlerinin kalitesini yükselteceğinin altını çizdi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.