ŞANVERDİ’YE COŞKULU KARŞILAMA - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 21:27

ŞANVERDİ’YE COŞKULU KARŞILAMA

ŞANVERDİ’YE COŞKULU KARŞILAMA
Son Güncelleme :

12 Haziran 2018 - 9:00

Bu Haber 40 kez okunmuştur.
reklam

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi çocukluk ve gençlik yıllarını geçirdiği Reyhanlı İlçesi Değirmenkaşı Mahallesi’ne yaptığı ziyarette büyük sevgi ve coşkuyla karşılandı.
Değirmenkaşı Mahalle Muhtarı Ahmet Selman Yumuşak ve Yusuf Vural tarafından organize edilen programa Milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi ile birlikte katılan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Ak Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Avukat Mehmet Saruhan ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulgafur Horoz halkın muhteşem coşkusu karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Açılış konuşmalarından sonra mikrofonu alan Ak Parti Hatay 4. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi yaptığı konuşmada; ‘Bu mahallede doğdum, bu mahalle büyüdüm, beraber ağladık beraber güldük. Rabbime hamdolsun 3 dönem belediye başkanlığında bulundum sizlerde her zaman yanımızda oldunuz, destek verdiniz. Ve şimdi de Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın teveccühüyle milletvekili adayı olarak karşınıza geldim inşallah 24 Haziran’dan sonra Değirmenkaşı mahallemizden bir milletvekili çıkacak.’ Dedi.
OYUNLARI BOZAN CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA OLMAK ZORUNDAYIZ
Seçimlere çok kısa bir zaman kaldığını belirten Şanverdi, bu kalan zamanda da Hatay’ı, Reyhanlı’yı karış karış gezmeye devam edeceklerini belirtip herkese büyük sorumluluk düştüğünü herkesin komşusuna akrabasını dolaşıp Ak Parti’yi Cumhurbaşkanını anlatması gerektiğini söyledi: ‘Çünkü ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Aydınlık bir gelecek için çok çalışmalı ve Cumhurbaşkanımızın yanında olmalıyız. Çünkü Türkiye’mizin üzerinde büyük oyunlar oynanıyor.
Yanıbışımızda Afrin’de terör devleti kurmaya çalıştılar. Hep beraber yaşadık. Buraya 5 bin tır silah getirdiler. Niye getirdiler Hatay’ı, Reyhanlı’yı karıştırmak için getirdiler. 5 yıl tüneller kazıp Hatay’ı, İskenderun’u, Reyhanlı’yı Samandağı’nı içine alan bir terör koridoru kurmaya çalıştılar. Bu oyunları bozan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dır.
MHP lideri Bahçeli’nin bu kritik süreçte vatanının milletinin yanında Cumhurbaşkanı ile beraber hareket etmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Şanverdi, 24 Haziran’dan sonra hükümet kurup ülkeyi beraber yöneteceklerini söyledi.
‘REYHANLI BARAJI 2 YIL İÇİNDE BİTİYOR’
Milletvekili olduktan sonra Reyhanlılı hemşerilerine hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Şanverdi, devam eden hizmetlerden bahsederek şöyle konuştu; ‘2 yıl içerisinde bitirmeyi planladığımız Reyhanlı Barajı çiftçilerimize daha fazla gelir sağlayacak. 1 yıl önce başlanan 30 bin metrekare üzerindeki hastanemizi de birkaç ay içerisinde bitireğiz.’ dedi.
16 yıl öncesi ile bugün gelinen noktayı dikkatle düşünülmesi gerektiğini belirtip bu düşüncelerle sandığa gidilmesini belirten Hüseyin Şanverdi hemşerilerinden adaylığı ile ilgili teveccühte bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu teveccühünü sandıkları patlatarak karşılık verilmesini istedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.