reklam
reklam
DOLAR 40,0224 % 0.12
EURO 47,1009 % 0.55
STERLIN 54,6310 % 0.45
FRANG 50,2731 % 0.39
ALTIN 4.282,66 % -0,15
BITCOIN 108.495,00 -0.489

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

SAVAŞ: İLK GÜNDEN BERİ SAHADAYIZ

Yayınlanma Tarihi : Google News
SAVAŞ: İLK GÜNDEN BERİ SAHADAYIZ
reklam

6 Şubat Depreminin ardından Hatay’ın her ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhanlı hemşehrileri ile buluştu.
Kırıkhan ilçesine bağlı Taşoluk, Alibeyçağılı ve Karaelmaslı Mahalle sakinleri ve vatandaşlarla görüşmeler gerçekleştiren Başkan Savaş, Büyükşehir Belediyesinin depremin ardından yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Depremin yaratmış olduğu altyapı sorunlarının giderilmesi için yeni projeleri de hayata geçireceklerini vurgulayan Savaş, tüm birimlerin koordineli bir şekilde hareket ederek çalışmaları hızlandırdıklarını anlattı.
“EKİPLERİMİZ GECE GÜNDÜZ BÜYÜK ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYOR’’
Vatandaşların yaşamış oldukları sıkıntıları tek tek dinleyerek istişareler gerçekleştiren Lütfü Savaş, “ Şu anda yaklaşık 183 çadırkent ve konteynerkent var. Bu yerleşim alanlarına da temiz içme suyu vermek için de var gücümüzle çalışıyoruz. Birçok konteynerkentin alt yapısını biz yaptık.
Ben depremin ilk zamanlarından bu yana herkesten daha fazla mahallelerimizde ziyaretler gerçekleştirerek sizlerin sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyorum. Yıkım çok fazla olduğundan altyapımız da oldukça zarar gördü. Bu sorunları çözebilmek amacıyla çalışmalarımız hızla sürüyor. Ekiplerimiz gece gündüz özveri ile çalışıyor. Hatay’ımız için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.