reklam
reklam
DOLAR 40,1901 % 0.22
EURO 47,1146 % 0.08
STERLIN 54,2331 % -0.36
FRANG 50,4774 % 0.27
ALTIN 4.335,04 % 1,20
BITCOIN 117.888,88 0.339

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Şehit ve Gazi Aileleri Onuruna İftar

Yayınlanma Tarihi : Google News
Şehit ve Gazi Aileleri Onuruna İftar
reklam

Reyhanlı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı ile şehit yakınları ve gaziler bir araya gelerek aynı sofrayı paylaştı.
Yaşam Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Garnizon komutanı J.Yüzbaşı Hacı Nuri Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Ak parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, Belediye Meclis üyeleri, Kıbrıs ve Kore Gazileri ile şehit yakınları katıldı.
Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; gazi ve şehit aileleri ile iftar öncesinde, masalarına giderek onlarla selamlaştı bir süre sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Şehit aileleri ve Gazilerimizin onuruna verilen iftar yemeğinde konuşan Başkan Şanverdi, Ülke için canlarını ve kanlarını feda eden aziz şehitlerin yakınları ile yaralanan gazilerin acılarına ortak olmak adına bir araya geldiklerini ve aynı sofrayı paylaştıklarını belirtti. Şanverdi, “Acılar paylaşıldıkça azalır. Bu İftar programında Şehitlerimizin emanetleriyle ve Gazilerimizle bir araya gelerek sohbet etme fırsatını yakaladım bu durumdan çok memnunum. Şehitlerimizin yerini elbette dolduramayız ancak hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağız, onlar bizden biri, birer aile fertlerimizdir.” dedi.
İftar yemeğinden önce Mustafa Şevki Paşa Camii İmamı Abdulhamit Ekmen’in Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra ezan okundu ve misafirlerle birlikte iftar duası yapıldı.
(Haber Merkezi)
gaziiftar20162gaziiftar20165

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.