reklam
reklam
DOLAR 39,9111 % 0.1
EURO 47,0490 % 0.33
STERLIN 54,5474 % 0.14
FRANG 50,2400 % 0.18
ALTIN 4.274,48 % 0,35
BITCOIN 108.212,51 0.073

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Suriye Sınırına “Beton Duvar”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Suriye Sınırına “Beton Duvar”
reklam

Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı geçişleri önlemek ve kaçakçılık olaylarını engellemek amacıyla Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı Mahallesi sınırlarına duvar örülüyor.
Reyhanlı ilçesine bağlı Bükülmez Mahallesi’nin karşısında yer alan Suriye sınırı boyunca dev beton duvar örülmeye başlandı. Edinilen bilgilere göre, Reyhanlı merkezinde yapılan beton blokların boyu 3 metre eni ise 2 metre olarak yapılıyor. Suriye sınırına döşenecek olan beton blokların her birinin ağırlığı 7 ton olduğu öğrenildi.
Suriye sınırına örülen beton duvarı, Hatay Valiliği ile birlikte (TSK) bağlı 2. Hudut Alay Komutanlığı tarafından yaptırılıyor. İlk etapta beton duvarın 8 kilometre uzunluğunda yapılacağı belirtildi.
Bu arada, geçtiğimiz yıl Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı Mahallesi’nde ise, 30 santimetre kalınlığında, yüksekliği 2 metreyi bulan beton bloklardan oluşan bin 200 metre uzunluğunda duvar çekilmişti.2DSC_0959

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.