reklam
reklam
DOLAR 40,2332 % 0.01
EURO 46,9633 % -0.4
STERLIN 54,1643 % -0.47
FRANG 50,4302 % -0.16
ALTIN 4.327,35 % -0,18
BITCOIN 119.760,01 0.583

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Suriyelilere sahte pasaport ve kimlik düzenleyen matbaaya baskın

Yayınlanma Tarihi : Google News
Suriyelilere sahte pasaport ve kimlik düzenleyen matbaaya baskın
reklam

Reyhanlı ilçesinde emniyet müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu, Suriyeliler için sahte pasaport ve Geçici Koruma Kimlik Belgesi düzenlenen bir matbaaya baskın düzenlendi.
Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince baskın yapılan iş yerinde sahte belgeler bulundu. Soruşturmayı derinleştiren polis, bu defa 3 katlı bir binanın çatı katına operasyon düzenledi. Matbaa olarak kullanıldığı belirlenen binada farklı ülkelere ait 400 adet sahte pasaport, 500 kişiye ait vesikalık fotoğraf ile bin 700 adet pasaport damga pulu ele geçirildi. Olayda ayrıca, çok sayıda bilgisayar, pres makinesi, fotokopi makinesi, dizüstü bilgisayar, pasaport yapımında kullanılan jelatinler, çeşitli resmi kurumlara ait sahte mühürler ele geçirildi.
Olayla ilgili mahkemeye sevk edilen Suriye uyruklu 3 kişiden biri tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.