Suriye’ye 25 Ambulans Gönderildi - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

19 Nisan 2024 - 06:51

Suriye’ye 25 Ambulans Gönderildi

Suriye’ye 25 Ambulans Gönderildi
Son Güncelleme :

28 Nisan 2016 - 17:47

Bu Haber 30 kez okunmuştur.
reklam

Avrupa’da yaşayan Avrupa ve Türk vatandaşlarının desteği ile alınan 25 ambulans Suriye’ye gönderildi.
Biz Ümmetiz Platformu ve 40 derneğin katkısı ile Avrupa’daki hayırseverlerin bağışları ile alınan ambulanslar, Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan çıkış yaptı. Ambulanslar, Suriye’nin Halep, İdlip, Humus ile Türkmen bölgelerinde kullanılacak. Ambulanslar Cilvegözü Sınır Kapısı ile Suriye’nin Bab-El Hava Sınır Kapısı arasında bulunan ara bölgede Suriyeli muhaliflere teslim edilecek.
Biz Ümmetiz Platformu görevlisi Abdulhamit Altındaş, “Suriyeli kardeşlerimiz için uzunca zamandır yürüttüğümüz yardım çalışmalarına ‘Bir ambulans bin yaşam’ projesi ile yeni bir halka daha ekledik. Yaralıların zamanında hastanelere ulaştırılabilmesi ve acil müdahale görebilmesi için donanımlı ambulansları Suriyeli kardeşlerimize gönderdik. İlerleyen günlerde 75 ambulans daha göndereceğiz” dedi.
(Haber Merkezi)
ambulans-1

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.