reklam
reklam
DOLAR 39,9969 % 0.34
EURO 46,9931 % 0.03
STERLIN 54,5804 % 0.22
FRANG 50,1969 % 0.05
ALTIN 4.263,64 % -0,25
BITCOIN 108.595,89 -0.151

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

TOKDEMİR; ÇİFTÇİLERİMİZİN SESİNİ DUYALIM

Yayınlanma Tarihi : Google News
TOKDEMİR; ÇİFTÇİLERİMİZİN SESİNİ DUYALIM
reklam

Amik Ovası’nda mısır hasadına başlayan çiftçilerin yanında olan CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir Mısır tarlasından hükümet yetkililerine seslendi.
TOKDEMİR; “ÇİFTÇİMİZİN SESİNİ DUYALIM”
Tokdemir tarladan yaptığı çağrıda aşağıdaki ifadelere yer verdi: “Amik Ovamızın bu bereketli topraklarında bu yılın mısır hasadına başladık. Ne yazık ki bu günlerde salma sulama yapan çiftçilerimize destek verilmeyecek, yalnızca damlama sulama yapan çiftçilerimize destek verilecek. Bu duruma çiftçilerimizin ciddi itirazı var. Çiftçilerimizin bu haklılığının yanında olacağız.
Bizler ülkemize gerekli mısır üretemiyoruz ülkemiz dışarıdan mısır ithal ediyor ciddi dövizler ödüyoruz. Onun için mısır eken çiftçimizin desteklenmesini talep ediyoruz.
Bu arada Enerji-sa’nın faturalarının ağırlığından çiftçimiz feryat ediyor. Bu feryadı lütfen duyalım. Buradan ilgililere yetkililere sesleniyorum. Bu feryadı duyun, Enerji-sa’nın bu zulmüne bir son verilsin. Çiftçi mağdur edilmesin.
Geçen yıl pamuk destekleme fiyatlarının yetersiz olduğunu söylemiştik. Bu yıl da önümüzdeki 20 gün zarfında pamuk hasadımız başlayacak. Buradan pamuk destekleme birim fiyatının en az 1,5 TL olmasını talep ediyoruz.
Bizler üreten, emek veren çiftçimizin sesi olacağız. Buradan yetkilere bir daha huzurunuzda sesleniyorum. “Lütfen çiftçimizin sesini duyalım. Çiftçimizin emeğine saygılı olalım.”

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.