TOKDEMİR’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

27 Nisan 2024 - 05:44

TOKDEMİR’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

TOKDEMİR’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2018 - 19:05

Bu Haber 12 kez okunmuştur.
reklam

CHP Hatay Milletvekili Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İsmet Tokdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Milletvekili Tokdemir, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;
“30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer, Türk milletinin tarih boyunca imkânsızlıkları başararak, tüm dünyaya kahramanlığın ne demek olduğunu gösterdiği, birlik ve berberlik ruhuyla yazılmış büyük bir destandır.
Bu zaferle, esarete mahkûm edilmek istenen milletimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün üstün askeri ve siyasi dehası ile milletimize olan inancı ve güveni etrafında birleşerek bağımsızlığını ve istikbalini kazanmıştır. Kazanılan bu büyük zafer aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atmakla beraber, milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya ve yeni nesillere gösteren önemli bir referanstır. Anadolu’nun sonsuza kadar Türk yurdu olduğunun dünyaya ilanıdır.
Her zaman için ülkemizin birlik ve beraberliğine kast etmek isteyenler olabileceği gibi bu cennet vatan üzerinde farklı emelleri olanlar, tezgâhlar kurmak isteyenler unutmamalıdır ki bu millet 30 Ağustos ruhunu sonsuza kadar taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah ve dava arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, Hataylı hemşerilerimin ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.