

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), SODES desteği ile ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Kültür ve Gastronomi projesi kapsamındaki aşçılık kursunun tamamlanması nedeniyle protokole ikram edilen yemekler tam not aldı.
Toplam 40 kursiyerden ilk etapta 20’nin katıldığı ve 2,5 ay süren kurs sonunda kursiyerler yaptıkları yemekleri düzenlenen etkinlikte konuklarına ikram etti.
Kurs proje koordinatörü Hüseyin Abay, 2,5 ay süren kursun sona erdiğini ilk etapta katılan 20 kursiyerin başarılı olduğunu söyledi.
Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Emniyet Müdürü Nadir Örten, Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arslan ve Halk Eğitim Müdürü Mehmet Cemiloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan’ın katıldığı etkinlikte yapmış oldukları yemekleri konuklarına ikram eden kursiyerler tam not aldı.
Reyhanlı TSO Başkanı Necmettin Zaroğlu, SODES’in desteklediği sosyal sorumluluk projesi ile açılan aşçılık kursundan alacakları belge ile kursiyerlerin açacakları işyerlerinde aile bütçelerine destek sağlayabileceklerini söyledi.