ULAŞIM KARTLARI TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

16 Nisan 2024 - 12:12

ULAŞIM KARTLARI TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR

ULAŞIM KARTLARI TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2019 - 18:53

Bu Haber 46 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen elektronik ücret toplama sistemi kapsamında; 26.08.2019 (Pazartesi) tarihi itibari ile merkez ilçeler Antakya ve Defne’de toplu taşım faaliyetini sürdüren Özel Halk Otobüsü Kooperatifine ait araçlarda Hatay Kart uygulamasına geçiliyor.
HBB yetkilileri yürütülen çalışma çerçevesinde vatandaşların mağdur olmaması adına mevcut kent kartların süresini 20.10.2019 tarihine kadar uzattı. Ancak bu tarihten sonra kent kart uygulamasının geçerliliğini yitirecek olmasının altını önemle çizen yetkililer, vatandaşların Hatay Büyükşehir Belediyesine ait Hatay Kart Satış Ofisi’nden veya Hatay Kart bayilerinden Hatay kartlarını temin etmeleri gerektiğini belirtti.
20.10.2019 tarihinden sonra kent genelinde, Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde, özel halk otobüslerinde ve diğer toplu taşıma araçlarında ulaşım Hatay Kart ile sağlanacak.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.