Warning: getimagesize(/home/gizem/public_html/wp-content/uploads/02-1-790x444.jpg): Failed to open stream: No such file or directory in /home/gizem/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/functions-ek.php on line 211
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gizem/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/functions-ek.php on line 219
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gizem/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/functions-ek.php on line 220


Hatay Valisi Erdal Ata, 04 Eylül 2018 günü yaralı Suriyeli uyruklu sığınmacı kadını sırtında taşıyarak bir insanlık örneği sergileyen İki emniyet personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.
12 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da İl Emniyet Müdürlüğü binasında İl Emniyet müdürü Kamil Karabörk’ün de katıldığı ödül töreninde konuşan Hatay Valisi Erdal Ata, “Bir yandan halkımızın güvenlik ve asayişi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışırken diğer yandan böyle bir insani konuya da duyarsız kalmayarak, Türk Polisinin üstün meziyetlerini ve milletimizin mazlumun yanında olma gayretinin en güzel örneğini gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum’’ dedi.
Sonrasında Vali Ata, Devletimizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için görev yapan Başpolis Memuru Ömer Kılınçarslan ve Polis Memuru Medet Yalçın Bakoğlu’na başarı belgelerini verdi.