reklam
reklam
DOLAR 39,8366 % 0.05
EURO 47,0275 % 0.03
STERLIN 54,7803 % 0.12
FRANG 50,2480 % 0.06
ALTIN 4.240,28 % 0,29
BITCOIN 107.071,64 -1.186

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Vali Doğan, “AA Yılın Fotoğrafları” Oylamasına Katıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Vali Doğan, “AA Yılın Fotoğrafları” Oylamasına Katıldı
reklam

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.
Anadolu Ajansı Hatay İl Temsilcisi Erdal Türkoğlu ve Anadolu Ajansı muhabirleri Lale Köklü ile Salim Taş’ı makamında kabul ederek, AA tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylaması hakkında bilgi aldı.
Fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Doğan, haber kategorisinden Muhammed Said’in “Savaşın Çocukları”, yaşam kategorisinden Burak Milli’nin “Gökyüzü Aydınlatan Şimşekler” ve spor kategorisinden ise Mustafa Çiftçi’nin “Keyfim Yerinde” başlıklı karelerine oy verdi.
“Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak farklı kategorilerde oy kullanan Vali Doğan, “Fotoğraf karelerine baktığımızda, Anadolu Ajansı’na mensup arkadaşlarımızın haber, yaşam ve spor kategorilerinde çok güzel kareler yakaladığı görülmekte. Çekim yapan arkadaşlarımızın gösterdikleri çaba ve profesyonellikleri hemen göze çarpıyor. Aralarında seçim yapmak oldukça zordu. Şahsım olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum.” dedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.