reklam
reklam
DOLAR 42,0958 % 0.24
EURO 48,6520 % -0.18
STERLIN 55,3761 % 0
FRANG 52,3236 % -0.12
ALTIN 5.412,39 % -0,33
BITCOIN 110.137,59 -0.26

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Vali Doğan AB Delegasyonu ’nu Kabul Etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Vali Doğan AB Delegasyonu ’nu Kabul Etti
reklam

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi Nikolaus Meyer- Landrut ’u ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, Büyükelçi Landrut’u binlerce yıllık geçmişi ile birçok medeniyete ve 3 semavi dine ev sahipliği yapmış, barışın ve medeniyetin sembolü kadim şehir Hatay’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi Nikolaus Meyer- Landrut ise tarih ve kültür açısından çok önemli bir şehir olan Hatay’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek yoğun programları içerisinde kendilerine zaman ayırdığı için Vali Doğan’ a teşekkür etti.
Ziyarete, Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Serdar Cengiz’de eşlik etti.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.