Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

13 Şubat 2025 - 19:54

Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu
Son Güncelleme :

25 Kasım 2022 - 11:20

Bu Haber 1 kez okunmuştur.
reklam

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.
İlimiz turizmi açısından son derece önemli bir yatırım olan ve Hatay Valiliği bünyesinde faaliyet gösteren Arsuz Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde, incelemelerde bulunan Vali Doğan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Akabinde Arsuz ilçemizde yapım çalışmaları devam etmekte olan Arsuz Merkez Camii inşaat alanında ve inşaat çalışmaları tamamlanan, yakın zamanda faaliyete girecek olan 75 yataklı Arsuz Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Vali Doğan, her iki yapının da şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.
İncelemelerde Vali Doğan’a, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.