reklam
reklam
DOLAR 40,3688 % 0.09
EURO 47,0848 % 0.3
STERLIN 54,2985 % 0.06
FRANG 50,2787 % 0.27
ALTIN 4.330,07 % 0,08
BITCOIN 120.081,96 0.95

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti
reklam

Vali Doğan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Vali Doğan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
reklam

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Bu anlamda 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması, “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak her yıl 24 Temmuzda kutlanmaktadır.
Hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Artık her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız kabul görmektedir. Bu anlamda gerçekten yaptığınız fedakârlıklar her zaman karşılığını kamuoyunun vicdanında yer bulmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde görev yapan ulusal ve yerel tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.