YELOĞLU , BÜYÜKŞEHİR İÇİN ADAY ADAYI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

27 Mart 2024 - 20:02

YELOĞLU , BÜYÜKŞEHİR İÇİN ADAY ADAYI

YELOĞLU , BÜYÜKŞEHİR İÇİN  ADAY ADAYI
Son Güncelleme :

29 Ekim 2018 - 15:24

Bu Haber 6 kez okunmuştur.
reklam

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Mehmet Yeloğlu, “hedefimiz alt yapı ile birlikte kentin yaşam kalitesini artırmak”dedi.
YELOĞLU , BÜYÜKŞEHİR İÇİN ADAY ADAYI
Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Yeloğlu, kanaat önderleri ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile biraraya geldi. Bir dönem Antakya Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Yeloğlu, “Hatay için hayallerimiz var! diyerek yola çıktım. Hayalimiz kentimizin kalitesini yükseltmek.Projelerimizde Hatay’ı bir bütün olarak ele alıyoruz.” dedi.
Özellikle son yıllarda alt yapı anlamında Hatay’ın gün geçtikçe kötüye gittiğine vurgu yapan Yeloğlu, Hatay’ın kaybedecek bir beş yılı daha olmadığını söyledi.
Dörtyol, Payas, Arsuz, Samandağ, Reyhanlı, Antakya ve Yayladağı ile diğer ilçeleri bir bütün olarak ele alacaklarını belirten Yeloğlu, her ilçemizi tarihi, sosyal ve kültürel dokusuna uygun şekilde yeniden ihya ve inşa edeceğiz” dedi.
Antakya, belediye başkanlığı döneminde hayata geçirdiği Koruma Amaçlı İmar Planı’nı anımsatan Yeloğlu, açıklamasına şöyle devam etti.
“Eski Antakya evlerinin ilk restorasyon projesini başlattığımızda bir hayal olarak görmüşlerdi. Bugün Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızın büyük katkısı ile eski Antakya şehrin yaşam merkezine dönüştü. Bu örneklerimizi geliştirerek çoğaltacağız.”
“HATAY İÇİN HAYALLERİMİZ VAR”
Bugün Hatay için yeni hayallerimiz var. Şehrimizi binlerce yıl öncesinde olduğu gibi yeniden Doğunun Kraliçesi yapma azmimiz var.Bu kent o kadar müstesna bir kent ki! Herşeyin en iyisine layık. İnşallah, Yeni Türkiye’nin mimarı Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesi ve halkımızın teveccühü ile yönetime geldiğimizde yeni bir alt ve üst yapı seferberliği başlatacagız. Ben Hatay halkına güveniyorum, Hatay halkı laf üreten ile hizmet üreteni ayırt edecektir. Hemşehrilerimizin desteğine inancım tamdır”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.