Reyhanlı ve Kumlu’da protokol vatandaşlarla bayramlaştı - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

2 Mayıs 2024 - 00:49

Reyhanlı ve Kumlu’da protokol vatandaşlarla bayramlaştı

Reyhanlı ve Kumlu’da protokol  vatandaşlarla bayramlaştı
Son Güncelleme :

07 Haziran 2019 - 11:50

Bu Haber 44 kez okunmuştur.
reklam

Ramazan Bayramı nedeniyle Reyhanlı ve Kumlu ilçelerinde düzenlenen törende protokol halkla bayramlaştı.
Reyhanlı’da, Atatürk Meydanında düzenlenen törende Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, emniyet ve askeri yetkililer, gaziler ve şehit yakınları ile STK ve siyasi parti temsilcileri halkla bayramlaştı. Bayramlaşmaya AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’de katıldı. Yapılan konuşmalarda halkın bayramı kutlandı, birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.
KUMLU’DA BAYRAMLAŞMA YAPILDI
Kumlu Kaymakamlığı ve Belediye tarafından düzenlenen ve Adnan Menderes Parkı’nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya ise Kaymakam Ercan Kayabaşı, Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belediye Başkanı Mehmet Deli, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.