BAŞKAN SAVAŞ KORONAVİRÜS AŞISI YAPTIRDI - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

29 Mart 2024 - 09:17

BAŞKAN SAVAŞ KORONAVİRÜS AŞISI YAPTIRDI

BAŞKAN SAVAŞ KORONAVİRÜS AŞISI YAPTIRDI
Son Güncelleme :

01 Şubat 2021 - 14:51

Bu Haber 19 kez okunmuştur.
reklam

Sağlık Bakanlığına bağlı Antakya 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi tarafından davet edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yeni tip koronavirüs(Covid-19) aşısı yaptırdı.
Kendisi doktor alan ve geçtiğimiz günlerde Aile Sağlığı Merkezi tarafından aranarak “aşı sırasının geldiği” bildirilen ve randevu verilen Başkan Savaş, toplum sağlığı için aşının çok önemli olduğunu vurguladı.
Sırası gelen herkesi aşı olmaya davet eden Başkan Savaş, “Bu hastalık bazı kişilerde çok hafif bazı kişilerde de ağır geçebiliyor. Bazen de hiçbir belirti vermeyebiliyor. Ama bizlerin en kötüsünü düşünerek ona göre aşı olmamız ve toplumsal bağışıklığı arttırmamız lazım. Bunun için de her bireyin kendine düşen görevi yaparak toplum sağlığına katkı sağlaması gerekiyor. Herkes aşı olsun toplum sağlıklı olsun. Herkesi aşı olmaya davet ediyorum” dedi.
Savaş, aşı yaptırdığı sağlık ocağında doktorlardan aşı hakkında bilgi aldı ve vatandaşlarla sohbet etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.