“1. Halk günü”nde Başkan Şanverdi esnafın sorunlarını dinledi - Reyhanli Gizem Gazetesi - Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın KalbiReyhanli Gizem Gazetesi – Reyhanlının Bağımsız Siyasi Gazetesi Haberin Adersi- Güncel Haber Sitesi Reyhanlı'nın Kalbi

2 Mayıs 2024 - 00:57

“1. Halk günü”nde Başkan Şanverdi esnafın sorunlarını dinledi

“1. Halk günü”nde Başkan Şanverdi  esnafın sorunlarını dinledi
Son Güncelleme :

13 Ekim 2017 - 8:40

Bu Haber 5 kez okunmuştur.
reklam

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, düzenlediği halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi.
Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen halk gününe, başkan yardımcısı Hüseyin Yumuşak, daire müdürleri ve esnaf odaları başkan ve üyeleri katıldı. Esnafın dilek ve temennilerinin konuşulduğu önerilerin alındığı toplantıda, kısa ve uzun vadede yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Reyhanlı’nın sorunlarını birlikte çözüme kavuşturmak için yoğun çaba içinde olduklarını belirten Şanverdi, “İlçemizi hemşerilerimle birlikte yönetiyoruz. Onları mesai arkadaşlarım olarak görüyorum. Bu kapsamda önemli projeleri de hizmete sunuyoruz” dedi. Muhtarların sorunların çözüme kavuşturulmasında önemli bir rol oynadığını belirten Şanverdi, bir çok vatandaşın doğrudan yerel yöneticilerle görüşmek istediklerini belirterek şöyle dedi:
“Başkan yardımcılarım ve birim müdürlerimizin de bulunduğu bu toplantılarda dile getirilen sorunları kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.”

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.